Intrebari frecvente

Bucuresti +40 740 251 902
Arad +40 744 701 160
office@htfurniture.ro

Ce ne mai intreaba clientii:

Da, oferim serviciul “la cheie”. Din momentul in care te-ai hotarat asupra unui concept, nu mai este nevoie sa faci nimic. Nu trebuie sa intermediezi transporturi, descarcari, echipe de montaj. La termenul de livrare stabilit in contract, avem nevoie de la tine doar de acces in locatie pentru a putea finaliza montajul prestabilit. 

Avem incredere in produsele noastre si de aceea oferim certificat de garanţie pentru orice element de mobilier produs de noi.

Aceasta garanţie are valabilitate 2 ani pentru elementele utilizate in regim casnic si de 1 an pentru elementele ce vor fi utilizate in regim industrial/in scop profesional, timp în care vom înlocui/repara piesa de mobilier pentru defecţiunile constatate.

Cu siguranta nu va depasi perioada pe care o vom stabili de comun acord, in functie de complexitatea si cantitatea de mobilier solicitata.

Am invatat sa lucram cu termene limita, intelegem si respectam importanta livrarii in termenele stipulate in contract iar punctualitatea este unul dintre lucrurile la care tinem foarte mult. 

Ne dorim sa intelegem cat mai bine functionalitatea, necesitatile si asteptarile din punct de vedere design al elementelor dorite. De aceea, vom realiza impreuna un rezumat scurt dar complet a lucrarii, in asa fel incat odata cu primele propuneri 3D sa fim cat se poate de aproape de forma finala dorita de tine. 

Iti vom comunica un interval la o prima discutie legata de produsele si cantitatile dorite. In functie de gradul de incarcare, termenul de realizare a randarilor 3D poate fi de minim 24 de ore pana la maxim 5 zile. 

 

Pasiune. Inovatie. Expertiza.

Pentru ca avem designeri cu experienta si productie proprie, poti sta linistit, livram la cheie conceptul dorit de tine. Inainte de orice implementare vei vedea conceptul grafic 3D, realizat pe baza dorintelor si optiunilor tale. Ulterior noi vom produce elementele, transpuse identic in realitate. Toata corespondenta o putem pastra online, iar tu poti lua deciziile linisit, din confortul casei tale.